Płeć: Wiek: 29 Dołączył: 1879 dni temu Posty: 3 Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-12-14, 16:39
polecam program VideoLan http://videolan.org darmowy progs, nie potrzebuje ?adnych (!) kodeków, radzi sobie ?wietnie, mo?na nim równie? podgl?da? filmy, obs?uguje setki typów plików audio, video jak i zdj?cia.
A je?li chodzi o WMP11 to jest tylko jeden sposób. Instalowa?em go z now? IE7.
Nale?y ?ci?gn?? instalki, zrobi? format, zainstalowa? system na oryginalnym kluczu (moge zapoda? dla ch?tnych) i przy od??czonym necie poinstalowa? aplikacje. Wa?ne jest by unika? ?ci?gni?cia dwóch poprawek które sprawdzaj? oryginalno?? systemu, niestety nie pami?tam ich oznacze? ale gdzie? na googlach jest to opisane. wtedy mamy "oryginalny" sys i wszystko ?adnie ?miga.
Płeć: Wiek: 29 Dołączył: 1879 dni temu Posty: 3 Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-12-24, 14:25
mico102 napisał/a
Widzia?em w necie lekarstwo na nie orginaln? winde. Wgrywa?o sie chyba dwa patche i wszystkie programiki microsoftu dzialaly.
Je?li si? nie myl? to chyba wiem o jakie patche chodzi, s? one po to by nie pojawia? si? komunikat (po ?ci?gni?ciu dwóch feralnych "poprawek") o nieoryginalnej wersji Windows. Fakt jest taki, ?e te patche faktycznie dzia?aj? ale je?li chodzi o oprogramowanie Microsoftu to i tak ju? nic nie pomo?e, chodzi mi o IE7 jak i WMP11. Sprawdzaj? oryginalno?? systemu i zawsze zgadn? czy to orygina? czy mniej legalny orygina?
Zaproszone osoby: 77
Wysłany: 2006-12-24, 15:44 Re: wmp11
GaRRnek napisał/a
ktos wie jak zainstalowac windows media player 11? jak ominac zabezpieczenia majkrosoftu?
Odpowied? jest prosta: najpierw zainstaluj Windows, a pó?niej WMP . Zabezpieczenia same si? omin? po sprawdzeniu legalno?ci systemu .
Je?eli jest to dla Ciebie problem to nie u?ywaj WMP, bo je?li nawet obejdziesz zabezpieczenia to nigdy nie b?dziesz wiedzia? co on wysy?a do Microsoftu. Jest mnóstwo lepszych programów tego typu, niektóre ju? wymienione w tym w?tku. Ja od kilku lat u?ywam Koala Playera (kiedy? pe?na wersja by?a z Chipem) + ffdshow + AC3filter i nie mam problemów z prawie ?adnym filmem, a do tego mam pseudo przestrzenny d?wi?k (AC3Filter rozbija stereo na wszystkie 7 g?o?ników). Gdy jakim? cudem co? nie pójdzie to Media Player Classic (z QT i Real Alternative) za?atwia spraw?.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum