Taki temacik gdzie ka?dy kto lubi odmienne stany ?wiadomo?ci mo?e podzieli? sie swoimi do?wiadczeniami z reszta ekipy ;]
pozwole komu? innemu zacz?? ;]
je?li chodzi o wszelkiej ma?ci alkohole to jako? wybredny si? zrobi?em, ju? nie wystarczy sama okazja do picia ?eby pi? ;] ale alkohol to zgubna u?ywka wiec preferuje medycyne naturan? z zielonej apteki
Zaproszone osoby: 79
Wysłany: 2006-12-07, 09:24
Ta oczywiscie, a ziolo jest nie zgubne, robi dobrze i ogolnie nie uzaleznia
Zaraz naskoczy na mnie 100 narkomanow co beda pieprzyc ze nie sa narkomanami a ziolo jest extra super rewelacja - z czego polowa z nich bedzie miala 15 lat i nasrane w bani bardziej niz dzieci neo po gwalcie przez ojca.
pewne jest ze zio?o uzaleznia napewno mniej niz alko ;] i nie powoduje agresji
Dodano 2006-12-07, 23:17
ZRESZTA PEWNIE NIE JEDEN Z WAS ZA?YWA?RóZNE LEKI NA RECEPTE, JAKBY NIE POATRZE? WIEKSZOSC LEPKóW NA RECEPTE ZAWIERA SUYBSTANCJE POWSZECHNIE UWA?ANE ZA UZALE?NIAJ?CE, TAK?E MO?NA JE ZALICZY? DO NARKOWTYKóW ;]
EDIT
widzicie co alko robi z c?owiekiem przyk?ad u gory ;]
Ostatnio zmieniony przez GuLiVeR 2006-12-19, 18:40, w całości zmieniany 1 raz
no og?upia? og?upia ;] ale jak zaczniesz gadke z cz?owiekiem który x lat siedzi w alko to napewno te? zauwa?ysz ?e z jego mózgiem nie wszystko jest OK ;]
ja tam duzo nie mialem tego typu problemow (uzywki) i raczej nie zamierzam miec.. choc raz sprobowalem Amfe co wyszlo na jaw i mialem przejebane..
owszem czasami sie wypije ale nie codziennie.. staram sie o sibie dbac
a tam glupoty tu gadaja, jakie swinstwo????ziolko swinstwo???ahahahahaaaa a to sie usmialem;] sQnik dobrze mowi ;]lepsza zrzuta na pakieta niz kac po porzadnym przepiciu ;] a gdyby tu zaczac opisywac ta cala zielona przygode... ;] to by strona zmienila nazwe z meskiego swiata na swiat drugow ;]
----------------------------------------------------
zielone pale-bo do tego mam talent;] pozdro sQn !
Zaproszone osoby: 2
Płeć: Wiek: 27 Dołączył: 2004 dni temu Posty: 161 Skąd: Walbrzych
Wysłany: 2007-03-25, 17:22
milo44kcg jedni lubia jak im sie wali w glowie po % inni wola jak im sie micha cieszy po zielsku a jedni lubia i to i to. Jeden wazny wniosek nasuwa mi sie na mysl uzywki to uzywki sa poto aby odreagowac stres, zrelaksowac sie i dobrze bawic. Jesli bawisz sie z glowa i rozsadkiem to uzywki nie sa wielkim zagrozeniem jezeli przeginasz to wszytko sie moze zdazcy. Mozesz zostac alkocholikem , narkomanem i idac dalej w te zbawy bez opamietania mozesz nawet zostac menelem na bruku bez przyszlosc. Wiec bawmy sie wszyscy z rozadkiem i umiarem a nic nam nie grozi
Zaproszone osoby: 3
Płeć: Wiek: 29 Dołączył: 2002 dni temu Posty: 195 Skąd: Wa?brzych
Wysłany: 2007-03-25, 23:27
Guliver zgadzam sie w 100% trzeba qwiedziec co sie robi i wiedizec kiedy powiedziec stop no i czemu jestem w 100% przeciw to nawet lyk piwa i siadanie za kiera prochow tez sie to tyczy
Zaproszone osoby: 77
Wysłany: 2007-04-27, 16:36
Czytaj?c Twoje posty mam wra?enie, ?e ca?y czas jeste? pod wp?ywem jakich? u?ywek. Ka?demu mo?e si? zdarzy? jaka? pomy?ka, ale Twoje posty wygl?daj? jak be?kot. Zanim co? wy?lesz, najpierw to przeczytaj i popraw b??dy i literówki. Je?eli sam nie potrafisz, to u?yj do tego programu (np. edytora tekstu ze s?ownikiem). Sposób w jaki piszesz ?wiadczy o szacunku, lub jego baraku wobec tych, którzy b?d? to czyta?.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum