Płeć: Wiek: 31 Dołączył: 2001 dni temu Posty: 215 Skąd: S??-eMOKa
Wysłany: 2008-05-16, 00:06 sponsored by kretyn.com ;)
Cytat
<Geralt> Czajcie t? akcj?.
<Geralt> Siedze sobie w domu przed telewizorem,
<Geralt> i pstrykam po kana?ach, w ko?cu zatrzyma?em si? na SciFi Channel
<Geralt> Akurat lecia? Superman w wersji anime, na oko z 80 roku i cytat:
<Geralt> ''Superman zawsze walczy w obronie Prawa i Sprawiedliwo?ci''
<Loki> Wsz?dzie si? wpieprz?
<Geralt> Ale to nic. Ostatnio z nudów czytam Krzy?aków Sienkiewicza i natrafi?em sie na taki opis meki Juranda wypuszczonego z krzy?ackiej niewoli:
<Geralt> ''... rzadko kiedy wspomog?a go lito?ciwa r?ka, powszechnie bowiem brano go za zbrodniarza, którego dosi?g?a pomsta prawa i sprawiedliwo?ci.''
<Loki> LoL
* * *
Cytat
<klimar> nie stary, ja po wczoraj nie wychodze z domu co najmniej przez miesi?c
<mopek> czemu?
<klimar> no bo wczoraj id? sobie z moj? sior? do babci ?yczenia z?o?y?, bo imieniny mia?a
<klimar> no i patrz?, a z daleka idzie Anka, wiesz, ta co do niej zarywa?em a pó?niej mi j? ch*j Bartek odbi?
<mopek> no wiem wiem która... no i?
<klimar> i ona mnie jeszcze nie zauwa?y?a, wi?c ja taka b?yskawiczna szata?ska my?l, obejmuj? moj? siostr? i mówi? jej, ?e b?agam, niech tak idziemy przez chwil?, a ja jej wszystko wyt?umacz? potem
<klimar> bo Anka nie widzia?a Magdy, wi?c chcia?em, ?eby my?la?a, ?e te? sobie jak?? lask? znalaz?em
<mopek> haha, ty to jednak jeste? pogi?ty
<klimar> no i ona nas mija, ja u?miech do niej, wyra?aj?cy ?e jestem szcz??liwy i ?yje pe?ni? ?ycia i cze?? jej mówi?
<klimar> a ona: Cze??. Co to, wszystkie dziewczyny w okolicy ci wygin??y, ?e zacz??e? chodzi? z w?asn? siostr??
<mopek> loooool
<kilmar> ...i dopiero wtedy sobie przypomnia?em, ?e kiedy? sam jej pokazywa?em zdj?cie Magdy na naszej-klasie...
Płeć: Wiek: 31 Dołączył: 2001 dni temu Posty: 215 Skąd: S??-eMOKa
Wysłany: 2008-05-17, 15:40
Cytat
<ProwSeed> Artur chcial na slowacji jakas wodke kupic
<ProwSeed> wbijamy do lokalu jakiegos - same rumuny tam zyja swoja droga i artur wybral jakis litr czystej
<ProwSeed> podbija do kasy i klientka go prosi o dowod
<ProwSeed> oglada plastik i zaczyna stukac w kase
<ProwSeed> i tak sie patrze na wyswietlacz
<ProwSeed> a ona nabija 2008!
<ProwSeed> mysle - kurde, droga ta wodka jakas, ale nic nie mowie - to jakies 200 zeta w dosc mocnym przyblizeniu
<ProwSeed> ale to nic, po chwili widze napis 1990
<ProwSeed> klientka wciska enter i na wyswietlaczu wyskakuje 18
<ProwSeed> ja pierdole ona tak sprawdzala, czy pacek mial 18 lat
Sk?d ja to znam
Cytat
<dum> w sobote poczulem sie troche jak menel
<tmshq> bo?
<dum> idziemy sobie z remikiem nawaleni jak samoloty i przegryzamy suchy chleb, bo tak jakos wpadl w rece
<dum> przechodzimy kolo jakiegos lokalu a tam weselicho na calego
<dum> jakis konkretnie podpity starszy pan podszedl do nas, popatrzyl, powiedzial zebysmy poczekali i wrocil za 5 minut z kurczakiem i kotletami...mial gest...:|
-------------------- Obudzi? si? we mnie zwierz:
LeniwieC
mia?em podobna sytuacje jak w ostatnim cytacie tylko ze bylo nas 4 i oprócz zarcia dostalismy jeszcze po butelce wódki. na swiecie sa jeszcze dobrzy ludzie
No wiadomo! Widac ?e kole? z gestem i cz?owieka w potrzebie nie zostawi?
Zasady Postowania
Opcje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum