Płeć: Wiek: 30 Dołączył: 1893 dni temu Posty: 215 Skąd: S??-eMOKa
Wysłany: 2008-12-12, 21:35 SlaVa
!!!!! UWAGA !!!!!
!!!!! Wszelkie zdj?cia w tym temacie s? mojego autorstwa
i s? chronione prawem autorskim. !!!!!
Dzisiejsza wyprawa w plener z kumplem, niestety zanim wsta? i si? ogarn??, by?o ju? ok 15, wi?c niewiele czasu mieli?my aby zrobi? co? konstruktywnego :/
Przed wej?ciem w tunel, wida? trzeba si? mocno znieczuli?.
Droga donik?d.
-------------------- Obudzi? si? we mnie zwierz:
LeniwieC
Ostatnio zmieniony przez SlaVa 2008-12-13, 00:05, w całości zmieniany 3 razy
Zaproszone osoby: 79
Wysłany: 2008-12-12, 23:06
Nie wiem, jak mam byc szczery i obiektywny.. to narazie nic mnie nie zachwycilo, chociaz wcale nie watpie ze w koncu walniesz tutaj taka fote, ktora sobie pewnie na tapete pocisne
Wysłany: 2008-12-12, 23:58
Dzi?ki, ale w?tpi? ?eby? sobie fote zrobion? przeze mnie wrzuci? sobie na tapet?
No, mo?e z przysz?ych zdj?? Szczególnie z okresu letniego, kiedy wszystko b?dzie zielone, dni d?ugie itp. itd
Ale to tak na os?od? dla Ciebie dwie fotki z imprezki organizowanej przez e-cyfrowe.pl i Canon Polska Co prawda nie mój sprz?t, bo Canon 1000D + szk?o 18-55 KIT
LeniwieC
Zaproszone osoby: 79
Wysłany: 2008-12-15, 22:45
No dobra.. nie najgorzej.. pomijajac ze jak dla mnie dziwna panna i troche psuje zdjecia Sama sceneria tez jakas taka..
Wiem wiem marudny jestem, ale jak chodzi o zdjecia to ja jestem perfekcjonista hehe
Wysłany: 2008-12-15, 23:38
strus napisał/a
Ale te sa wg mnie za malo zmyslowe.. bije od nich taka stucznosc..
Dlatego nie lubi? fotografii studyjnej A te zdj?cia to tylko i wy??cznie dlatego, ?e by?a taka okazja
Na spotkaniu by?y 4 osoby, jako zaproszeni go?cie, i kilka osób z obs?ugi, wi?c nawet nie by?o mo?liwo?ci ustawi? odpowiednio modelki
LeniwieC
Wysłany: 2009-01-15, 21:57
Dzi?ki Mefisto Z drugiego zdj?cia wyci?gn??em co tylko mog?em Za w?ski kadr zrobi?em, i po wyprostowaniu lewy s?upek za blisko brzegu jest. Jak dla mnie brakuje tam 1-1,5 cm
Poza tym pogoda by?a nie najlepsza :/ Mg?a, du?a wilgotno??, zachmurzenie i ledwo co przedzieraj?ce si? s?o?ce :/ Zbyt wiele nie wyostrza?em go, ale wcze?niej by?o takie mleko i to od pierwszego kadru
LeniwieC
Strona 1 z 2
Zasady Postowania
Opcje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum