Zaproszone osoby: 79
Wysłany: 2008-05-19, 22:01
SlaVa napisał/a
Nom, i bardziej woda sodowa uderza, bardziej jest narwany i bardziej si? b?dzie denerwowa? poza tym, nie oszukujmy si?, niemcy na ostatnich M? te? wielkiego nie pokazali Wi?c presj? b?d? mie? wi?ksz? ni? nasi U nas jest jak zwykle
A widziales ich w eliminacjach do tych ME ? Bo wg mnie pokazali ze maja apetyt na mistrza, niestety tego nie osiagna ale moga zajsc daleko. Graja rewelacyjnie szybka pilke z kontry.. poprostu jak ogladalem ich niektore mecze to bylem delikatnie mowiac zdziwiony taka zmiana
Mia? swoje momenty ale w tym momencie to w?a?nie najwi?kszy problem w dru?ynie niemiec to w?a?nie bramka. A dla nas to najwi?ksza szansa bo maj?c Boruca za plecami nasi mog? ?mielej atakowac.
Wysłany: 2008-05-19, 22:06
robinio86 napisał/a
Mia? swoje momenty ale w tym momencie to w?a?nie najwi?kszy problem w dru?ynie niemiec to w?a?nie bramka. A dla nas to najwi?ksza szansa bo maj?c Boruca za plecami nasi mog? ?mielej atakowac.
Nie, nie moga zostawic samego Boruca i narazac go na kontry Niemcow bo to 90 % gol. Nie ukrywajmy, maja o wiele szybszy atak od naszego, u nas jedynie Smolarek im dorownuje pod wzgledem wyszkolenia. Blaszczykowski rowniez jest dobry, o Rogerze nie moge nic powiedziec bo polskiej pilki za wiele nie ogladam
Uwazam ze remis z Niemcami na start to potezny sukces
Płeć: Wiek: 30 Dołączył: 1897 dni temu Posty: 215 Skąd: S??-eMOKa
Wysłany: 2008-05-19, 22:08
B?aszczykowski niemców w pe?nym biegu b?dzie mija? jak tyczki Gorzej je?li dojdzie bieg z pi?k?. Ale o to jestem spokojny, jak si? przed wyj?ciem nie spali, to b?dzie ok
-------------------- Obudzi? si? we mnie zwierz:
LeniwieC
Wysłany: 2008-05-19, 22:10
To masz taki filmik jako zapowiedz
Ps.. pamietam ten mecz z Niemcami.. ogladalismy go na telebimie, pamietasz Guliver ? Wstawaj wstawaj chuju nie udawaj !!!
Wysłany: 2008-05-27, 09:36
flor3k napisał/a
a s?ucha?e? tego co Tomaszewski gada? Wed?ug mnie gada dobrze
Nie powiedzial nic nadzwyczajnego To ze to glupie to kazdy widzi
Pozatym dla mnie Tomaszewski to taki pazzzzz Ciagle tylko cos krytykuje, to ze ta reklame skrytykowal ok.. ale jak slucham co chwile jego narzekan na Leo lub na nasza kadre to az mnie strzela Chyba za duzo razy dostal pilka w leb jak stal na tej bramce:)
Płeć: Wiek: 28 Dołączył: 1899 dni temu Posty: 38 Skąd: POLEN
Wysłany: 2008-06-05, 18:40
ja mysle ze nie wyjdziemy z grupy. Moze jakos wygramy z Chorwacja ale tez w to watpie. Austria gra u siebie wiec musi to wygrac. Niemcy to Niemcy. Chorwaci tez Anglikow wyeliminowali. No ale pilka jest okragla i bramki sa dwie wiec czas pokaze
remisy remisami, wygrane wygranymi ale to jest ju? przesz?o?c te mecze. Teraz ka?da z dru?yn jeszcze bardziej b?dzie sie spina?a a niemcy b?d? w stresie bo oni sa gospodarzami. Wi?c nasi pi?karze musz? to wykorzystac a wtedy media martk upadnie :p
Wysłany: 2008-06-06, 20:48
robinio86 napisał/a
niemcy b?d? w stresie bo oni sa gospodarzami
gospodarzami sa Austriacy i Szwajcarzy, ale dobre by to bylo jakby Polska wygrala, chodziazby ze wzgledu reklamy MM Niezle by byly jaja. Ciekawe jak to by sie potoczylo. Jedynie co pozostaje to czekac Juz coraz blizej.
Wysłany: 2008-06-12, 08:47
No i dzis pierwszy mecz o wszystko. Fajnie jakbysmy go wygrali, ale mam jakies przeczucie ze sie nam nie uda. Oby to bylo zle przeczucie. A Wy jak obstawiacie?
No ja te? bym by? happy jak by si? to sko?czy?o dla nas 3 punktami bo wtedy by?my jeszcze powalczyli z chorwatami ale b?d? si? cieszy? nawet z remisu
Strona 2 z 3
Zasady Postowania
Opcje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum