Płeć: Wiek: 29 Dołączył: 2004 dni temu Posty: 34 Skąd: Wa?brzych
Wysłany: 2008-05-20, 14:51 Ostatnie godziny zycia...
Facet wraca od lekarza i mówi ?onie, ?e zosta?o mu tylko 24 godziny ?ycia. Po tych s?owach prosi j? o seks.
Oczywi?cie, zgadza si? i kochaj? si?. Jakie? sze?? godzin pó?niej facet idzie do ?ony i mówi:
- Kotku, zosta?o mi tylko 18 godzin ?ycia. Mogliby?my zrobi? to jeszcze raz? ?ona oczywi?cie si? zgadza i robi? to znowu. Pó?niej facet idzie do ?ó?ka, patrzy na zegarek i u?wiadamia sobie, ?e zosta?o mu tylko 8 godzin. Dotyka ramienia ?ony i mówi:
- Kotku, zróbmy to jeszcze raz, zanim umr?.
- Oczywi?cie, kochanie - mówi ?ona. Kochaj? si? trzeci raz. Potem ?ona odwraca si? i zasypia. Facet martwi si? zbli?aj?ca si? ?mierci?, przewraca si? z boku na bok i wierci, a? w ko?cu zostaje mu tylko 4 godziny ?ycia.
Klepie ?on?, a ta si? budzi.
- Kochanie, zosta?o mi tylko 4 godziny ?ycia. Czy my?lisz, ?e mogliby?my...W tym momencie ?ona siada i mówi:
- S?uchaj, ja musz? rano wsta?, ty nie!
Zasady Postowania
Opcje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum