Płeć: Dołączył: 1509 dni temu Posty: 25 Skąd: Trzebnica ;)
Wysłany: 2008-06-25, 16:05
Nie tak ?le, chociaz troche marmuru sobie dorobie
W jaki sposób moge wi?cej z?ota wykra??, bo kole? ma a? 45.000 a ja biore tylko po 70 :p
Jakby kto? go chcia? zrabowa? to wyspa Riatiios 67:66 miasto Tokio
Je?li kto? ma drewna za du?o to ch?tnie przyjm? oko?o 4k, bo zbieram na rozbudowe pa?acu, ?eby za?o?y? kolonie na wyspie z winnic?
Płeć: Wiek: 30 Dołączył: 1892 dni temu Posty: 215 Skąd: S??-eMOKa
Wysłany: 2008-06-25, 16:29
Maniu, to ile zrabujesz zale?ne jest od poziomu portu handlowego. Jak wejdziesz na swój port, to zauwa?ysz, ?e jest tam czas ?adowania (ilo?? towaru/min) A czas rabunku to chyba 20 minut
Albo co? takiego Dok?adnie nie pami?tam jaki jest czas
Ja mia?em dylemat, jak? kolonie za?o?y? jako 3 Wybór pad?a jednak na drug? kolonie z winem Tego brakuje zawsze, a i do?? dobrze schodzi
jak b?d? planowa? 4 koloni?, to wezm? tym razem z kryszta?em Wcze?niej zamiast siarki, mog?em kryszta? ?ykn?? Ale, jako? dam rad? Coraz wi?cej osób sprzedaje kryszta?, wi?c nie jest najgorzej
Płeć: Dołączył: 1509 dni temu Posty: 25 Skąd: Trzebnica ;)
Wysłany: 2008-06-27, 11:18
Z t? satysfakcj? mi si? co? dziwne wydaje :p
?eby utrzyma? mniej wi?cej na tym samym poziomie, musze ci?gle rozbudowywa? tawerne, ale w ko?cu nie b?d? mia? tyle wina xD
A jak zmnijesz? racj? na godzine do zero, to mam satysfakcje na du?ym minusie
Płeć: Wiek: 30 Dołączył: 1892 dni temu Posty: 215 Skąd: S??-eMOKa
Wysłany: 2008-06-28, 19:43
Z marmurem Ci nie pomog? Sam cierpi? na niedobór Jedna wyspa z marmurem i cisne ile mog? z kopalni
-------------------- Obudzi? si? we mnie zwierz:
LeniwieC
Strona 6 z 7
Zasady Postowania
Opcje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum