ogloszenia kobiet - sex ogloszenia - ciaza - geje
meskiswiat.net
» Misc » Hydepark » Najlepszy tel :)

Przesunięty przez: strus
2008-03-20, 16:12
Najlepszy tel :)
Autor Wiadomość
 Gerwazy
V.I.P

Informacje
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2007-10-15, 22:08   

Zgadzam sie z krzysiekj nie mialem jeszcze PDA ale mam w850i i jedyne co na nim robie to zmieniam tapety i dzwonki :P kiedys gralem ale sie znudzilo muzy tez slucham od czasu do czasu i sluzy tylko do dzwonienia :) osobiscie jak juz mial bym kupowac to bym kupil jakis zwykly tel fajnie wygladajacy maly i do tego PSP ktore ma reszte i zajefajne gierki :)
--------------------
Zapraszam na stronke !!Kliknij tutaj!!

homik123456

Informacje
Wysłany: 2008-05-13, 22:36   

Nokie sa najlepsze,a soniaki maja aparaty i glosniczki dobre.

kdoniec

Informacje
Wysłany: 2008-05-14, 11:57   

Do niedawna u?ywa?em SE K750i i to by? mój najlepszy telefon. Sprawdza? si? nawet jako podr?czny skaner do notatek. Niestety, spad? mi na ziemi? i wy?wietlacz przesta? dzia?a?.. :-(

strus
Fut Fut Fristajlo!

Informacje
Zaproszone osoby: 79
Wysłany: 2008-05-14, 15:36   

homik123456 napisał/a
Nokie sa najlepsze,a soniaki maja aparaty i glosniczki dobre.

Cos w tym jest, zawsze lubilem nokie, mialem szajsungi, motorole i jakos tylko nokie mi przypadaja do gustu, moze z tego wzgledu ze jakos zawsze chociazby wygladowo lepiej wypadaja.. i maja jakies w miare ludzkie guziki :) Sam uklad opcji jest tak banalny ze idzie sie go nauczyc w chwilke :)

Teraz mam nokie 6103 + toshibe portege g500 i toshiby do dzisiaj nie opanowalem :D

tobiasty

Informacje
Wysłany: 2008-05-14, 16:20   

Mnie sie osobiscie podoba iPhone ;) Czekam az wyjdzie wersja 3G to moze sobie kupie :mrgreen: Aktualnie uzywam k800i ;)
--------------------
Podobaja ci sie wstawki? Komentuj, a bede dodawal wiecej :)

ptaszynkawrc

Informacje
Wysłany: 2008-05-14, 17:01   

Moim zdaniem nokia 6300. Tak si? do niej przyzwyczai?em ?e nie widz? lepszej. Jak kto? by potrzebowa? co do takiej noki to piszcie na PW. :-D

tobiasty

Informacje
Wysłany: 2008-05-14, 17:14   

Ja ostatnio bawilem sie nokia e51 ;) bardzo mi sie podobala :D
--------------------
Podobaja ci sie wstawki? Komentuj, a bede dodawal wiecej :)

robinio86
one night one miusic

Informacje
Wysłany: 2008-05-19, 16:38   

ja osobi?cie posiadam SE k800i i jak dla mnie jest numerem jeden!!!!!

abbadon
omc mgr

Informacje
Wysłany: 2008-05-19, 20:35   

GuLiVeR napisał/a
ja mam k750i i jestem niezwykle zadowolony :D

podpisuje sie pod tym rekami i nogami. Tez mam ten telefon. Mysle ze to udany model, z joystickiem nie mam problemow jak dotad. I oby tak dalej
--------------------

SlaVa
http://thcc.pl

Informacje
  Wysłany: 2008-05-19, 20:58   siemens c75 ;-)

A ja mam Siemens c75 i jestem z niego zadowolony :-) Jak dla mnie, to tel. ma s?u?y? do dzwonienia, sms'ów, mms'ów, czasem jak?? fote na szybko waln??, co? sprawdzi? na wap'ie (najcz??ciej komunikacj? miejsk? ;-) ). No i jeszcze musi mie? przypomnienia i budzik :-) Mo?e co? jeszcze, ale nie pami?tam :-D

Chocia? mocno eksploatowany i tak ?adnie nie wygl?da ;-) Szk?o na obudowie troch? porysowane i farba z klawiszy schodzi :-/ Ale có?, ju? ma ponad 2 lata :D
Za to bateria trzyma mi przy normalnym u?ytkowaniu i sporej ilo?ci sms'ów (ok 600 miesi?cznie) + mms'y spokojnie 5-6 dni :-) Chyba, ?e najdzie mnie znów ochota na granie, to zmniejsza si? do 24 godzin :D Nie ma to, jak ci??ko pracowa? :-D

02.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 55,19 KB

01.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 53,18 KB

Przepisak

Informacje
Wysłany: 2008-05-20, 16:05   

Jeszcze nie tak dawno za najlepsze uwazalem SE, dalej sadze ze sa swietne, lepsze niz Nokia ;], ale na chwile obecna jestem szczesliwym posiadaczem Toshiby G900 i przyznaje ze na chwile obecna jesli nie jeste najlepsza, to zdecydowanie jedna z najlepszych zabawek jakie wyszly ;].

[ Dodano: 2008-05-20, 17:15 ]
"To mówi wszystko o takich telefonach. S?u?? do zabawy przez pierwszy miesi?c, a pó?niej tylko obci??aj? kiesze?. Ile procent posiadaczy smartfonów korzysta z ich mo?liwo??i?? Z pocz?tku jest to frajda, ale po jakim? czasie u?ywa si? tylko podstawowych funkcji (dzwonienie, SMS), a reszta tylko bezpotrzebnie wyczerpuje bateri?. PDA nie jest dobrym telefonem (za du?y, za ci??ki, krótko trzyma bateria), a telefon dobrym PDA (za ma?y ekran). Osobi?cie wol? ma?y telefon i normalny PDA, ni? hybryd?, która ?adnej z funkcji nie spe?nia dobrze."

No nie mam za dlugo swojego PDA ale zapewniam Cie, ze bynajmniej nie kupilem go po to zeby mi obciazal kieszen ;]. Masz racje ze sa tez tacy co sie strasznie obnosza z tym ze maja taka fajna maszynke ale jesli o wykorzystywanie jej mozliwosci chodzi, to raczej nie korzystaja z tych dobrodziejstw ;], ale jest juz coraz wiecej tych co potrafia docenic to, co taki sprzet potrafi. ;] A co do tego ze pda nie jest dobry tel to sie nie zgodze, bo na obecna chwile jest juz troche tego rodzaju sprzetu ktore zarowno sprawdza sie jako palm i tel ;]

del

Informacje
Wysłany: 2008-06-19, 15:33   

BS-Ef 81 niektórzy na niego narzekaja ale egzemplaze z niemieckich fabryk sa spoko:)

sw1d3r

Informacje
Wysłany: 2008-06-22, 22:45   

Jezeli chodzi o telefony to polecam n73 a jezeli o pocket PC (palmtop) to spv m3100

Odpowiedz do tematu Strona 2 z 2 
Zasady Postowania Opcje