Płeć: Wiek: 30 Dołączył: 1896 dni temu Posty: 215 Skąd: S??-eMOKa
Wysłany: 2008-05-26, 21:04 Mój ma?y spam ;)
Wiadomo, spam przychodzi do o ka?dej porze dnia i nocy. I oczywi?cie z ka?dego miejsca na ziemi
Ja dzisiaj dosta?em spam z serwisu randkowego Zamieszczam orygina? i t?umaczenie na polski (t?umaczenie by?o od razu w mailu, nie juest to moje t?umaczenie ) Wiem, ?e reklama (spam) d?wigni? handlu, ale nie my?la?em, ?e mog? si? na co? takiego pokusi?
Cytat
Hello
How are you today, I hope all is well with you .I am sorry to worry you with my Proposal for a relationship with you, but I know that you will grant my request in good faith and understanding, My name is Lilian I just went Through your profile at (twojarandka.com) I have no options than letting you Know that I am interested in having a relationship with you, I will also like to Know you the more, you can send an email to my email address (lilian_akoh111@yahoo.com) so that I can send you more details about my self Including my picture. I believe we can move from here. But bear in mind that Love has no colors barrier, no educational back ground barrier, no socio-economic Barrier, religious, language, nationality or distance barrier, the only important Thing there is love. I am waiting for your mail to my email address above. Yours Sincerely.
Lilian.lilian_akoh111@yahoo.com)
Witaj
Jak si? masz dzisiaj, mam nadziej?, ?e wszystko jest dobrze z wami. Ja niestety si? martwi? ci z mojego wniosku dotycz?cego stosunków z Tob?, ale wiem, ?e mo?na udzieli? mój wniosek b?dzie w dobrej wierze oraz zrozumienie, nazywam si? Lilian I tak posz?o Poprzez swój profil na (. twojarandka.com) nie mam mo?liwo?ci ni? wynajmowanie wiesz, ?e Ja jestem zainteresowany maj?cych zwi?zek z Tob?, jak równie? do know you bardziej, mo?esz wys?a? wiadomo?? e-mail, aby mój adres e-mail (lilian_akoh111@yahoo.com) tak, ?e mo?emy przes?a? wi?cej szczegó?ów na temat mojej w?asnej Wraz z moim hotelu. Wierz?, ?e mo?emy przenie?? tutaj. Jednak pami?ta?, ?e Mi?o?? nie ma kolory barier?, nie bariery edukacyjne z powrotem ziemi, nie barier spo?eczno-ekonomicznych, religijnych, j?zyka, narodowo?ci lub odleg?o?? barier?, jedyn? wa?n? rzecz? jest mi?o??. I am waiting for wiadomo?ci na mój adres e-mail. Z powa?aniem.
Lilian.
(lilian_akoh111@yahoo.com)
Płeć: Wiek: 30 Dołączył: 1896 dni temu Posty: 215 Skąd: S??-eMOKa
Wysłany: 2008-05-26, 21:24
O penisie nie widzia?em jeszcze Mo?e dlatego, ?e nie czytam Jak widz? angielski tytu?, to na 99% jestem pewien, ?e spam A jak wejd? ju? i widz? penis, to od razu kosz
-------------------- Obudzi? si? we mnie zwierz:
LeniwieC
No widac ?e w tranlatorze kto? to siekn?? i tal posz?o a najlepsze "I am waiting for wiadomo?ci"
Zasady Postowania
Opcje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum