Płeć: Wiek: 30 Dołączył: 1896 dni temu Posty: 215 Skąd: S??-eMOKa
Wysłany: 2008-12-06, 23:49 Mirror's Edge
Co s?dzicie o tej grze? Widzia? kto? gameplay'a? Poni?ej opis i informacje na temat gry
Zapowiada si? na niez?? gr? A ostrze?enia o epilepsji w tym przypadku s? uzasadnione
Mirror's Edge
* Dost?pna w sprzeda?y:dalej w 2008
* Sugerowana cena wydawcy:139,90 z?
* Gatunek:akcja / fpp
* Kategoria wiekowa:od 16 lat
* Wersja j?zykowa:kinowa (polskie napisy)
* No?nik i ilo??:1 DVD
* Wydanie / seria:edycja premierowa
Opis i cechy:
Niegdy? to miasto t?tni?o ?yciem; cho? brudne i niebezpieczne, by?o wspania?e i pe?ne energii. Teraz jest inne..
Zmiany nast?powa?y powoli. Wi?kszo?? w ogóle ich nie zauwa?y?a lub po prostu je zaakceptowa?a. Wybrali wygodne ?ycie.
Nie wszyscy... To oni zostali naszymi klientami.
W mie?cie, w którym przep?yw informacji jest ?ci?le kontrolowany, poufne dane transportuj? zwinni kurierzy zwani Sprinterami. W na pozór utopijnym raju pope?niono zbrodni? i wrobion? w ni? Twoj? siostr?. Teraz poluj? na Ciebie.
Jeste? Sprinterk?, na imi? masz Faith, a ta innowacyjna gra akcji przedstawia Twoj? histori?.
Witaj w niebezpiecznym ?wiecie Mirror's Edge! Wcielasz si? w rol? wyj?tkowej bohaterki, by przemierzy? miasto w sposób przyprawiaj?cy o zawrót g?owy. Historia Faith poch?onie Ci? bez reszty - spodziewaj si? dynamicznych pojedynków i efektownych po?cigów na wysoko?ciowcach. W tej grze do?wiadczysz niespotykanego wcze?niej wra?enia ruchu i perspektywy.
Prze?yjesz czy zginiesz? Wyskoczysz wysoko w powietrze czy spadniesz w dó?? Jedno jest pewne, w tym mie?cie nauczysz si? szybko biega?. Twórcy kultowej serii Battlefield przedstawiaj? przygodow? gr? akcji, jakiej jeszcze nie by?o!
Rusz si?: w niewiarygodnie efektowny i p?ynny sposób biegaj po ?cianach i przeskakuj najtrudniejsze przeszkody. Arsena? mo?liwych do wykonania akrobacji gwarantuje Tobie przewag? i zbawienie w nieprzyjaznym miejskim ?rodowisku.
Wczuj si?: w ka?dy oddech, ka?d? kolizj? i ka?de uderzenie. Wysoko?ci przyprawiaj? o zawroty g?owy, ruch postaci jest niezwykle naturalny, a przecinaj?ce powietrze kule skutecznie podnosz? poziom adrenaliny.
Zmierz si?: walcz i uciekaj. Szybko?? i zwinno?? g?ównej bohaterki pomog? unikn?? powa?nych konfrontacji w trakcie ?mia?ych ucieczek. Mo?esz te? unieszkodliwia? i rozbraja? nieuwa?nych przeciwników. Mirror's Edge to niespotykana mieszanka biegania, ?amig?ówek, strategii i walki.
Uwolnij si?: Sprinterzy postrzegaj? miasto w niecodzienny sposób. Zobacz tzw. flow - dachy staj? si? ?cie?kami, mo?liwo?ciami i drogami ucieczki. Flow trzyma Ci? w biegu, trzyma Ci? przy ?yciu.
-------------------- Obudzi? si? we mnie zwierz:
LeniwieC
Wysłany: 2008-12-06, 23:56
Gar?? innych informacji na temat gry
Minimalne wymagania Mirror's Edge wywo?uj? u?miech na twarzach dzieci
Studio DICE najwyra?niej przy?o?y?o si? do swojej roboty.
Taki wniosek p?ynie z opublikowanych w Internecie wymaga? minimalnych Mirror's Edge.
Pozytywnie nastawieni do Mirror's Edge? Po prezentacji na Games Convention, z ca?? pewno?ci? mamy spore oczekiwania wzgl?dem tej produkcji studia DICE. Przedstawiony w grze ?wiat jest wyj?tkowo sterylny i wi?kszych problemów z jego wy?wietleniem nie powinno by? nawet na nieco starszych komputerach, ale wszyscy wiemy jak to teraz bywa z multiplatformowymi tytu?ami...
Wszelkie obawy w tej materii nie znalaz?y dla siebie pokrycia w rzeczywisto?ci. W sieci pojawi?y si? minimalne wymagania Mirror's Edge:
System: Windows XP albo Vista
CPU: Pentium 4 2.4 GHz albo Athlon 64 2800+
RAM: 1GB
karta graficzna: seria GeForce 6 z 256MB VRAM-u lub lepsza; ATI X1650 (lub HD2400)
ME powinno zawita? na PlayStation 3, Xboksa 360 i pecety przed Sylwestrem.
LeniwieC
Zaproszone osoby: 79
Wysłany: 2008-12-07, 00:11
SlaVa napisał/a
Przedstawiony w grze ?wiat jest wyj?tkowo sterylny i wi?kszych problemów z jego wy?wietleniem nie powinno by? nawet na nieco starszych komputerach, ale wszyscy wiemy jak to teraz bywa z multiplatformowymi tytu?ami...
Juz mialem powiedziec ze takie gry mnie nie jaraja bo i tak mi nie pojda, a nie bede kompa zmieniac dla gier.. ale ale.. hmm ciekawe
Chociaz i tak chyba wolalbym w to pograc na ps jak juz..
Nie mniej jednak pozyjemy zobaczymy..
Wysłany: 2009-01-09, 16:59
Mefisto gra ju? dawno na rynku
Nie gra?em, ale chyba jakie? demo sobie ?ci?gn? aby zobaczy? Jakby co, to i pada mam, wi?c nie powinno by? najgorzej. A wymagania? Nie wiem
LeniwieC
Przeszed?em gr?, z poziomu na poziom rozrywka jest coraz bardziej ciekawsza, aczkolwiek uwa?am, ?e budynki po których skaczemy s? za bardzo monotonne.
Czekam na ME2
Zasady Postowania
Opcje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum