Zaproszone osoby: 79
Wysłany: 2007-03-23, 22:06 Jak piszecie smsy ?
Mam malutki spor z gohanem o to czy pisanie smsow z slownikiem t9 jest mniej popularne od prostego pisania smsow wciskajac odpowienia ilosc razy dany klawisz
Prosze o udzial w ankiecie
dzieki
Zaproszone osoby: 3
Płeć: Wiek: 28 Dołączył: 1897 dni temu Posty: 195 Skąd: Wa?brzych
Wysłany: 2007-03-24, 21:11
hehe ja uzywalem do puki nie dostalem tel z angli wiec polskiego tam nie ma ale jestem za tak jest szybciej i nie niszczy sie telefonu tak niz nawalajac kilkanascie razy w jeden guzik
kwestia przyzwyczajenia.....ja tam twardo wciskam kilka razy,bo t9 mnie wqqrrr.... ;] a czy szybciej???hmmm chyba zalezy kto pisze sms,bo goraca 90tka nie napisze szybciej sms od niewyzytej 16tki nawet gdyby miala slownik z pelnemi slowami ;]pozdro
No ja jestem zwolennikiem T9. Mo?e i s? braki w s?owniku, ale je?li tak jak Ja mam ju? te ponad rok to naprawde napisanie mesa zajmuje mi dos?ownie chwilke. A ankieta mówi sama za siebie.l
Płeć: Wiek: 28 Dołączył: 1899 dni temu Posty: 38 Skąd: POLEN
Wysłany: 2008-05-26, 20:11
ja tez, czasem jak mi sie nie chce dodawac slowa to joyem zmieniam i jakos wychodzi. Ale juz sie przyzwyczailem do T9, moja mama jeszcze stosuje wpisywanie standarowe. Czasem jak wysylam cos z jej telefonu to sobie t9 wlaczam bo sprawniej to idzie Poza tym jak jest to czemu nie korzystac, skoro ulatwia piosanie.
Zaproszone osoby: 79
Wysłany: 2008-05-26, 21:35
Ja nie wiem nigdy nie uzywalem moze dlatego ze nokie jakie mialem mialy ubogi
Teraz mam toshibe portege, slownik ma rozbudowany a i tak mnie wkurwia i nie korzystam
normalnie bez slownika bo u mnie w tel nie ma polowy wyrazow w slowniku :/
Zasady Postowania
Opcje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum