Płeć: Wiek: 30 Dołączył: 1896 dni temu Posty: 215 Skąd: S??-eMOKa
Wysłany: 2008-12-07, 22:20
strus napisał/a
ale co ? mozna jakies klany zakladac czy cos ? o co tak po krotce chodzi poza tym ze sie walczy na arenie ?
Stru?, co ja b?d? zu?ywa? klawiatur? Gra?e? w ikariam? W inne tego typu gry? Wi?c polega na tym samym, tylko jeste? jako gladiator
Czyli qildie s?, wojny, walki 1on1 Punkty dostajesz standardowo za walk?, b?d? za wykonywanie zada?, albo punkty honory, które zdobywasz w lochach, podziemiach itp.
No i najwa?niejsze, kasa, to nie musisz zbiera? surowce, tylko znajdujesz he?my, bro? itp. itd. Albo nosisz, albo sprzedajesz
Co? jeszcze chcesz wiedzie?? :] Ja mam ju? 36 poziom Ale do najlepszych (maj? w okolicy 100 poziomu) to mi brakuje sporo
-------------------- Obudzi? si? we mnie zwierz:
LeniwieC
Zaproszone osoby: 79
Wysłany: 2008-12-09, 13:49
s14
Powiedz mi lepiej co ja kupilem, jakies takie zielone karteczki na bazarze W kategorii zolnierz byly
Taka zielona karteczka ze skrzyzowanymi mieczami, a jak na nia najade myszka to pisze cos w stylu : pkt zycia 42, zrecznosc 17, inteligencja 6 itd itd.
Wysłany: 2008-12-09, 22:33
To jest ?o?nierz S?u?y do wypadów do lochów, ale dopiero od 10 poziomu mo?esz go u?ywa?
jak b?dziesz mie? 10 poziom, to w podgl?dzie bohatera, z prawej obok ekwipunku b?dziesz mie? dodatkowe ikonki symbolizuj?ce standardow? walk? i walk? w lochach No i w?a?nie w tych lochach b?dziesz mie? miejsce na ?o?nierza
No to jeste? na tym samym serwerze co i ja Mój nick to SlaVa
LeniwieC
Wysłany: 2008-12-09, 23:10
Wejdz na gg
LeniwieC
Strona 2 z 2
Zasady Postowania
Opcje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum