ogloszenia kobiet - sex ogloszenia - ciaza - geje

Fragmenty listów motywacyjnych
Autor Wiadomość
 mefisto

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Wysłany: 2007-05-28, 08:40   Fragmenty listów motywacyjnych

- Fascynuje mnie taniec towarzyski, w którym odpowiedzialno?? spoczywa na obojgu partnerach, jednak?e na ka?dym ci??y odpowiedzialno?? indywidualna.
- Dotychczas najwi?ksz? przyjemno?ci? w pracy by?o dla mnie spotkanie z ró?nymi lud?mi którym stara?am si? nie tyle wcisn?? towar, co porozmawia? o rozwi?zywaniu ich problemów za pomoc? mojego towaru, nie bez osi?gni??.
- Dziesi?? lat temu zada?em sobie pytania: kim jestem i czego chce? Za? cztery lata temu sformu?owa?em odpowiedzi: "jesieni wojownikiem i ascet?, poszukuj? pi?kna i przyja?ni." To zdanie mo?e by? pa?stwu pomocne.
- Obecnie oczekuj? od pracodawcy do?? du?o, bo premii za zmian? pracy, pensji, prowizji i samochodu s?u?bowego.
- Intensywnie i niezmordowanie szukam pracy w dobrej firmie od zaraz. Najch?tniej w zawodach, w których mam do?wiadczenie, tj.: detektyw prywatny, urz?dnik, filmowiec, fotograf, przedstawiciel handlowy, handlowiec, dziennikarz, reporter, maszynista komputerowy, operator baz danych, t?umacz angielskiego. Inne zawody niewykluczone - do negocjacji.
- Jestem sympatyczny, ludzie mi ufaj? - to du?o warte!
- Pracuj? szybko, skutecznie i dobrze. Pracuj? najwy?ej dziesi?? godzin i NIGDY nie zabieram roboty do domu, chyba ?e na komputerze. W weekendy wyje?d?am.
- Wymagam pensji ponad 1700 z? netto, prowizji handlowej 2-10 proc., premii od sukcesów, samochodu s?u?bowego oraz sta?ego ??cza do sieci w domu lub pracy, cho? ??cze w domu nie jest niezb?dne.
- Spotkam si? w ?odzi nast?pnego dnia, w Warszawie za zwrotem po?owy kosztów podró?y - 25 z?. Przykro mi, ale to obecnie konieczne.
- Serdecznie pozdrawiam, ?ycz?c wam powodzenia, a sobie spotkania z wami, podczas spotkania zobaczycie, ?e ze mnie prawdziwy pikowy as, i zechcecie mnie zatrudni?, abym dla waszej firmy zarabia? miliardy ku obopólnej korzy?ci.
- Jestem absolwentem studiów EMBA.
- Zainteresowania: kultywowanie tradycji rodowitych Amerykanów, ekstremalna jazda na rowerze po ?niegu.
- Osi?gni?cia: przekroczenie 170 km/h polonezem 1.6GLE.
- J?zyki obce: francuski li?ni?ty, angielski dobry, uko?czony kurs w Anielskiej Szkole J?zyków Obcych.

GuLiVeR

Informacje
Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2007-05-28, 17:30   

haha ludzie to maja pomysly :) Chyba padne :D
--------------------

Odpowiedz do tematu  
Zasady Postowania Opcje